Kako poteka?

Tango Osnove so trimesečni sklop delavnic, ki pokrivajo vse bazične tango tehnike in gibanja. Vsaka delavnica je zaokrožena enota in se posveča določeni temi tango osnov.

Ali potrebujem partnerja?

Za Tango Osnove ne potrebuješ partnerja, le sporoči nam, da prihajaš sam in se bomo potrudili uravnovesit delavnico.

Več informacij?

Potek: 90 min dolga delavnica
Lokacija: Tango Avenija (Letališka 29)
Termin: četrtek, 18.30-20.00
Cena: glej spodaj

Začetniki

Si želiš narediti svoje prve korake v tangu in odkriti čarobnost neverbalne komunikacije? Tango Osnove te bodo v treh mesecih popeljale skozi osnovne gradnike tanga. Osvojeno znanje ti bo omogočilo prve suverene korake na plesišču in je hkrati odlična podlaga za nadaljno raziskovanje.

1 mesec tango Osnov
4x 90 min

Cena: 20€

 

Prijava

Nadaljevalci

Če obiskuješ nadaljevalni tečaj in bi hkrati želel nadgrajevati ter poglabljati osnove, se nam lahko pridružiš in tango pridno vadiš dvakrat na teden. Tango Osnove ti omogočajo vajo in raziskovanje sveže osvojenega znanja ter hkrati vračanje k bazi, ki s piljenjem in nadgradnjo izboljšuje tvoj ples.

1 mesec Osnove+Nadaljevalni
8x 90 min

Cena: 45€

Prijava

Zunanji

Še nikoli nisi bil pri nas in te zanima, kako poučujemo tango? Vabljen na delavnico ali pa, če si zelo zagret, kar na en mesec dela. Tango Osnove ti bodo pomagale pri boljšem razumevanju tango strukture in predvsem nadgradile tvojo osnovno tehniko. Vsaka drobna sprememba v bazi pomeni ogromen premik v plesu.

1 delavnica
8€

4 delavnice
20€

 

Prijava