Gibanje po plesišču, orientacija in izrabljanje prostora, so pomembna veščina vsakega plesalca. Tokratni tečaj bo tehnično znanje, ki smo ga do sedaj osvojili na tango poti, raziskal malo drugače in bolj celostno. Posameznikovo gibanje in skupno potovanje bomo raziskovali vsako posebej in prepletali v dinamično ter inovativno gibanje.

Za plesalke je razumevanje prostora in smeri gibanja v njem, en najbolj pomembnih aspektov sledenja, ki ji dajejo samozavest in prostor za intenzivnejše izražanje. V gibanju postanejo partner in ne več samo sledilec.

Tango Intenziv je tečaj namenjen plesalcem, ki si želijo bolj poglobljenega in raziskovalnega pristopa k tangu. Z intenzivnim delom dvakrat na teden gradimo znanje iz tehnike in biomehanike do kompleksnih gibanj v tangu.

Tečajev se lahko udeležijo vsi, ki že imajo osnovna znanja iz nadaljevalnih tečajev in so aktivni plesalci. Tematike so poglobljene in gradijo iz osnovnih tehnik tanga, zato v primeru, da je to vaš prvi obisk tečaja v Tango Motion šoli, predlagamo, da hkrati obiskujete tudi Tango Osnove.