Redna tedenska vadba za plesalce tanga in vse ostale gibalce, ki si želijo poglobljene in intenzivne vadbe telesa ter gibalnega uma. 

Kdaj: petek, 18.00-19.30
Kje: Letališka 29, Ind.cona BTC
Cena: 70€/10 vaj

Moč

Moč ni samo velikost mišic, ampak v veliki meri pravilen trenutek in pozicija telesa, ko mišice aktiviramo. Moč in koordinacija telesa gresta tako z roko v roki. Del vadbe bomo posvetili jačanju telesa v funkcionalnih pozicijah znotraj giba.

Čuječnost

Vadba bo gradila na poglobljenem opazovanju in čutenju lastnega telesa, kar je baza kakovostnega in zdravega načina gibanja. S telesi bomo zgradili spoštljiv odnos, ki nas bo podprl pri gibanju in razumevanju naših gibalnih vzorcev.

Gibljivost

Mehkoba in tekočnost giba izhajata iz sproščenosti ter kontrole gibanja. Zavestno bomo iskali vozle v našem gibanju in jih aktivno sproščali za čim bolj učinkovito uporabo telesa. Pri tem nam bo pomagala tekoča raztegljivost elastičnih trakov.

Imaginacija

Najbolj zanemarjen, a zelo pomemben aspekt gibalnega učenja je vpliv predstave in gibalnega uma na telo. Vadba je nenehen dialog med umom in telesom, ki se lahko izrazi skozi občutja, zaznave ali slike. Na delavnicah bomo raziskali meje tega dialoga.

 

Gibanje je nenehen dialog med umom in telesom …

Cena delavnic

 4 delavnice         40 €
10 delavnic        70 €

 

Delavnice potekajo ob petkih (glej koledar) in so dolge 1,5h. Udeležite se jih lahko, kadar vam dopušča čas, vendar je možen le zakup paketa vadb. Zaradi boljšega napredka in učinka je seveda priporočljivo vadbo obiskovati čim bolj redno. Zakupljene delavnice pa lahko porabite kadarkoli do marca 2019.

Pred prvim obiskom se je potrebno prijaviti, saj se lahko vadba zaradi prevelikega vpisa zapre.

Dodatne informacije

Komu je vadba namenjena?

Vadba je v prvi vrsti namenjena ljubiteljskim plesalcem. Lepo pa ste dobrodošli tudi vsi, ki ne plešete, a želite obiskovati do telesa prijazno vadbo.

Kaj potrebujem?

  • sproščena oblačila za vadbo
  • podlogo
  • nogavice ali kar bosa stopala
  • vadbene elastične trakove
  • steklenico vode

Je na vajo potrebna prijava?

Pred obiskom prve vaje se je potrebno prijaviti, saj se vadba lahko zaradi prevelikega vpisa zapre.

Prijava