Plesna šola argentinskega tanga, plesa, ki je življenje v gibanju in naše gibanje v življenju. Skozi ples raziskujemo neverbalno komunikacijo in se učimo prisluhniti sebi ter partnerju. Tradicijo tanga s tečaji, raznovrstnimi projekti in dogodki približujemo tako ljubiteljem plesa kot mladim gimnazijcem ter študentom. Verjamemo, da je tango odličen poligon za raziskovanje, še posebej tistih z “dvema levima nogama”.

Tango Motion šolo vodi Marta Hojker, strastna plesalka in študentka medicine. V zadnjih desetih letih je tango postal njeno polje raziskovanja giba, odnosov in neverbalne komunikacije. Argentinski tango je namreč popolnoma improviziran ples, ki zahteva popolno prisotnost, zavedanje svojega telesa in osredotočenje na partnerja, da lahko skupaj ustvarita zlito in usklajeno gibanje.
Svoje znanje izpopolnjuje tako na področju ortopedije kot biomehanike in raziskuje naravne načine gibanja, ki jih na plesalce prenaša doma in v tujini. Verjame da, poučevanje plesa v prvi vrsti niso figure, temveč predvsem mentorstvo na poti zavedanja telesa in razvijanja lastnega izražanja.

Vizija

Kaj nas inspirira in nam daje energijo za prihodnje delo

Več

Video

Arhiv video vsebin o našem ustvarjanju in delu

Več

Galerija

Utrinki iz milong, tečajev, delavnic in ostalih dogodkov

Več

Kontakt

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirateU

Več