Tango praktika

Vsako motorično gibanje potrebuje kilometre in kilometre vaje, da nam postane samoumevno in naravno. Predvsem pa je pomembno, da ga poglabljamo in utrjujemo na pravilen način.

Tedenska praktika je namenjena vsem, ki bi želeli aktivno raziskovati tango in pri tem imeti zunanjo pomoč pri vseh negotovostih ter težavah. Lahko ponavljate in utrjujete tematike, ki jih obravnavamo na tečajih, poglabljate in raziskujete naprej v svoji smeri ali pa se osredotočite na posamezno tehnično specifiko.

Vsaka praktika se začne s kratkim vodenim tehničnim uvodom, ki nam bo postavil telesa, uril v določenem gibu ali zaporedju in izpostavil mesečno tehnično tematiko. Te bodo del mesečnih tematik muzikalnosti v tangu, ki bodo hkrati tekle na tango blogu.

Mesečna tematika kratkih ogrevanj

  • oktoberpavza v plesu (tehnike ustavljanja in kontrola hitrosti)
  • november: sinkope v plesu (tehnika gibanja pri sinkopah)

Praktika poteka vsak četrtek (za natančne datume glej koledar) od 20h dalje.
Na začetku je približno 15 min dolg voden uvod.

PRACTICE

PUTS YOUR BRAIN

IN YOUR MUSCLES

Tečajniki Nadaljevalnega tečaja

Praktika je sestavni del nadaljevalnega tečaja, ki poteka ob torkih. Na delavnicah se posvetimo novim gibanjem in tehnikam, ki jih nato utrjujemo na praktikah.

O tečaju

Tečajniki Tango Intenziva

Praktika je poleg individualne ure sestavni del intenzivnega tečaja. Na privatnih urah pogledamo, kaj je v tem trenutku največji izziv, zastavimo načrt in na praktikah pod budnim očesom utrjujemo.

O tečaju

Ostali tečajniki

Na praktike ste lepo vabljeni tudi tečajniki, ki obiskujete vse druge tečaje. Na praktikah lahko zvadite in pridobite plesno kilometrino.
Praktika je za začetnike tudi super priprava na milongo.

Zunanji

Praktika je povsem odprte narave, tako da ste lepo vabljeni tudi vsi, ki ne obiskujete tečajev v naši šoli. Spozate se lahko z našim načinom dela, dobite kakšno idejo in povprašate za pomoč pri vseh zagatah.

Cena praktike je

5€